Reduced price! My Stupid Bae Expand

My Stupid Bae

Suara Hati Publication Suara Hati Publication

Suara Hati

New

Penulis : Crystal Anabella

More details

RM26.60

RM28.00

-5%

Tajuk : My Stupid Bae
Penulis : Crystal Anabella
Harga : RM28.00
ISBN : 9789672300229

Sinopsis
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn.

“I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.”

Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn.

“Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you so much and I will hate you till my last breath. Berbahagialah kau dengan penderitaan aku.” – V

V membawa diri dengan hati yang hancur lebur. Insan-insan kesayangannya menjadi duri dalam daging. Benarlah wang ringgit bisa memusnahkan sebuah pertalian suci.

Sembilan tahun V menanggung duka, dia takkan benarkan Zynn memijak kepalanya untuk kali kedua.

“You tu yang tak setia! Cinta you cepat berubah arah!” - Zynn

“Apa kejadah pulak aku nak setia dengan kau? Setia dengan lelaki yang dah khianati aku? Lelaki yang mengaku cintakan kakak aku? Lelaki yang anggap aku pembunuh ibu dia?” - V

Kehadiran L dalam hidup V mengundang cemburu Zynn. Namun, Zynn tak layak untuk cemburu. Dia bukan lagi lelaki kesayangan V.

“Kau boleh curang dengan Baby masa Baby jadi girlfriend kau. So, kenapa aku tak boleh buat benda yang sama?” - L

Sikap Zynn yang begitu menagih cinta V menerbitkan curiga. Mengapa pemuda itu perlu mengejar cinta yang telah dibuangnya dahulu? Masihkah ada kemaafan untuk Zynn setelah V mengetahui cerita sebenar? seakan dibawa pergi. Khaled menyangka yang cintanya itu agung, tapi saat semuanya terbongkar, dia terasa betapa kerdilnya diri jika nak dibandingkan ‘dia’ yang terlebih dulu mencintai Wiya. Mungkinkah hati Wiya akan goyah dek kerana agungnya cinta? Atau mungkin Khaled dengan rela melepaskan Wiya pergi kerana terbongkarnya rahsia?

Suara Hati Publication

Write a review

Cinta High Class & Cintaku Kerana Agamamu (Edisi Kemaskini)

Penulis : Fatimah Syarha, Dr. Farhan Hadi