Reduced price! Cik Delivery Expand

Cik Delivery

Suara Hati Publication Suara Hati Publication

Suara Hati

New

Penulis : Dyadila

More details

This product is no longer in stock

RM26.60

RM28.00

-5%

Tajuk : Cik Delivery
Penulis : Dyadila
Harga : RM28.00
ISBN : 9789672300205

Sinopsis
Kisah cinta mereka bukanlah sehebat Romeo and Juliet. Bukan seromantis kisah Cinderella apatah lagi seagung cinta Rasullullah dan Saidatina Khadijah. Namun, kisah cinta yang biasa- biasa ini menjadi luar biasa bila ada ikatan rasa terhubung sebelum cinta. Menjadi isteri belum waktunya kepada lelaki yang dia sendiri tak kenal. Walhal semuanya hanya drama semata-mata.

Inara Mikayla menerima cinta pada waktu dia terpaksa memilih di antara cinta dan keluarga. Silapnya dia memilih cinta sehingga diketepikan oleh keluarga sendiri. Dia lemah bila dia terpaksa terima kehilangan cinta dan kehilangan keluarga. Namun, demi Aqil dia bangkit menjadi seorang yang tabah dan sentiasa pandang ke depan.

Riyadh Aryan, lelaki yang hidup dengan kesempurnaan. Dia ada segala-galanya tapi, jarang rasa cukup. Wasiat arwah papanya supaya dia berkahwin dengan anak Tan Sri Marzuki bukanlah mudah untuk dilaksanakan. Lagi serabut bila satu Malaysia tahu dia bakal menjadi menantu Tan Sri Marzuki. Dia bukanlah takut nak kahwin tapi, dia takut dengan siapa dia nak kahwin.

Siapa pilihan Riyadh? Najla Sofiya yang serius dan berkarisma atau Yasmeen Hani yang cantik dan menawan serta selalu melafazkan kata cinta? Cik Delivery… kisah yang biasa-biasa tapi, menjadi luar biasa!

Suara Hati Publication

Write a review

Tertulis Kita Sampai Syurga

Penulis : Aalin Amily