Syarat Tempahan

1. Tempahan hanya SAH setelah pihak pembeli telah MENDAFTAR dan menerima INVOIS daripada pihak Beli Buku Online.Com.My

2. Pihak Beli Buku Online.Com.My hanya dapat mengesahkan bayaran daripada pembeli setelah pihak pembeli BERSETUJU dan telah membuat bayaran mengikut INVOIS yang diterima.

3. Kegagalan pihak pembeli mematuhi syarat-syarat di atas akan menyebabkan tempahan ditolak tanpa notis oleh pihak Beli Buku Online.Com.My

4. Tempahan akan TERBATAL dengan sendirinya tanpa notis sekiranya pihak Beli Buku Online.Com.My tidak menerima sebarang pengesahan dan bukti bayaran daripada pihak pembeli dalam tempoh 48 JAM selepas membuat tempahan.

5. Pihak Beli Buku Online.Com.My menganggap pembeli tidak berminat dengan sebut harga yang diberikan dan pihak kami tidak akan bertanggungjawab dengan pembatalan ini ekoran kelewatan pengesahan dan pembayaran daripada pihak pembeli sendiri.

6. Pihak Beli Buku Online.Com.My berhak untuk membuat pembatalan tempahan walaupun tanpa persetujuan pihak pembeli berdasarkan alasan-alasan yang tertentu seperti buku kehabisan stok.

7. Pembeli yang mahu membatalkan tempahan akan dikenakan penalti sebanyak RM5 bagi setiap buku yang ditempah jika pembatalan dibuat selepas 12 JAM menerima email pengesahan pembayaran daripada pihak Beli Buku Online.Com.My