Notis Bercuti

BBO mula bercuti pada 15 - 25 Dis 2018. Hari terakhir untuk hantar tempahan & buat bayaran ialah pada 13 Dis 2018. Tempahan & bayaran yang dihantar bermula 14 Dis 2018, BBO akan proses selepas cuti, bermula 26 Dis 2018. Tawaran diskaun 10% DIBUKA

New My Dear Nani! Expand

My Dear Nani!

Suara Hati Publication Suara Hati Publication

Suara Hati Publication

New

Penulis : Nia Adahays

More details

RM24.00

Tajuk : My Dear Nani!
Penulis : Nia Adahays
Harga : RM24.00
ISBN : 9789671620977

Sinopsis
Kasyifah Ul Hanani – Gadis biasa yang berpandangan luar biasa. Katanya kalau tak perigi cari timba, mana nak dapat airnya dan siapa sangka bahawa keputusannya mengundang sakit di hati setelah ‘timba’ yang dikejar pergi meninggalkannya.

“Kau ikhlas tak terima Jad?- Huril

“Aku ikhlas tapi aku tak cintakan dia...”-Hanani

Kerana terpaksa, Hanani relakan. Kerana amanah, Hanani turutkan untuk berkahwin dengan kawan baik sendiri walaupun hatinya sudah dikunci dan dimangga bagai. Namun, saat hati ingin menerima encik tunang, munculnya seseorang yang bisa menggoyahkan pendirian dan keputusannya.

“Kalau saya terpeluk awak tadi memang kena kahwin dah kita ni.” - Ziyadh

“Gila ke apa nak kahwin sebab terpeluk.”- Hanani

“Habis tu, kalau sengaja peluk bolehlah, kan?”- Ziyadh

Lelaki yang muncul itu? Mula-mula Hanani teruja. Namun kemudian, merimaskannya pula. Makin dielak, makin kuat pula jodoh mereka. Tak sayang. Tak cinta. Tapi, akhirnya Hanani bersetuju untuk berkahwin dengan lelaki itu. Hanya ada satu sebab. Semuanya kerana ada ‘dia’ dalam lelaki itu.

Suara Hati Publication

Write a review

Klik! Pengantin Musim Salju

Penulis : Suri Ryana