My Latino Guy Expand

My Latino Guy

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

FP

New

Penulis : Aimiey Rai

More details

RM26.00

Tajuk : My Latino Guy
Penulis : Aimiey Rai
Harga : RM26
ISBN : 9789838222419

Sinopsis
Sembuh daripada luka itu perlukan waktu. Namun, kesembuhan bukan bermakna luka tidak meninggalkan parut walaupun menemukan penawar yang tepat.

Kepercayaan Nina terhadap cinta sejati hilang selepas satu tragedi hitam yang mengorbankan kekasihnya, Zayn. Sukar baginya menerima huluran cinta kerana hatinya sebati untuk Zayn.

Tatkala, di lapangan terbang Birmingham, UK merubah segalanya. Pertemuan pandang pertama dengan seorang jejaka berwajah Latino mengembalikan semula rasa cinta Nina yang telah lama terkubur. Tanpa diduga, Nina sekali lagi bertembung dengan lelaki itu di Aberystwyth. Jejaka itu menyantuni Nina seperti seorang kekasih selama beberapa hari

mereka berada di pekan kecil tersebut.

“Sejuk sangat ke Nina? Come, let me hug you.” - Erhan Louie Gracia

Kebahagiaan Nina ingin nikmati lenyap tatkala munculnya Khayra, kekasih Erhan. Tanpa mahu mendengar penjelasan lelaki itu, Nina nekad untuk pergi. Tetapi siapa sangka, suratan telah menemukan mereka kembali di Kuala Lumpur.

“Tolonglah pergi dari hidup I, Erhan. I tak mahu digelar sebagai perampas!” – Imaanina

Makin Nina menjauh takdir seringkali mencari jalan untuk mendekatkannya semula dengan lelaki itu. Akhirnya Nina mengalah dan mula mencintai lelaki itu, tetapi mimpi buruk Nina tiga tahun lalu datang menduga kesetiaannya. Nina berada di persimpangan dilema.

“Bohong! Kalau you benar-benar cintakan I, you takkan sanggup lakukan ini semua!” – Imaanina

Mampukah Nina menghadapi dugaan terbesar di dalam hidupnya setelah pelbagai ujian diharungi untuk mengecap kebahagiaan yang sekian lama diimpikan?

Sanggupkah Erhan membuang Nina daripada hidupnya akibat fitnah dan salah sangka?

Dapatkah kenangan silam mengatasi kuasa dua jiwa yang membara kasihnya?

Sesungguhnya memori masa lalu lebih melukakan daripada ucapan selamat tinggal.

“I can wait forever to spend my life alone with you but….”

Write a review

Cullen's Angel

Penulis : Nssignature