Penangguhan Penghantaran Tarikh : 26 Mei - 6 Jun 2023

New Pada Indahnya Duka Expand

Pada Indahnya Duka

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

FP

New

Penulis : Shazeliynna Md Shaat

More details

RM27.00

Tajuk : Pada Indahnya Duka
Penulis : Shazeliynna Md Shaat
Harga : RM27
ISBN : 9789838221948

Sinopsis
Dia tidak sedar bila perasaan cinta itu mula berputik. Rasa sayangnya pada seseorang yang dianggap seperti seorang abang, kini berubah kepada rasa sayang terhadap seorang kekasih.

Cinta yang tidak pernah diluahkan. Hanya melalui rasa cemburu dan sakit hati Bieha Allysia menunjukkan cintanya terhadap Imran Mustaqim.

"Adik tak suka abang layan senior dan junior perempuan yang tergedik-gedik tu. Sakit mata ni tengok? Pleaselah, abang jangan buat macam tu lagi, boleh? Because, I don't like it, you know that?" - BIEHA ALLYSIA

Setelah berjauhan sekian lama, ternyata Imran Mustaqim juga menyimpan perasaan yang sama.

"Okey, tak jawab pun abang dah tahu adik cemburu, kan? Adik sengaja berkawan rapat dengan Zak sebab nak buat abang cemburu. Kalau macam tu, adik dah berjaya. Puas hati?" - IMRAN MUSTAQIM.

Tetapi, cinta yang dipendam semakin sukar untuk dilafaz. Imran Mustaqim terpaksa berhadapan dengan rakan baiknya Zakri yang telah lama menaruh hati terhadap Bieha Allysia.

Kemunculan Zura juga merumitkan lagi keadaan. Cinta mereka terus diuji dengan berbagai rasa. Sehingga sanggup menyakiti hati masing-masing.

Adakah cinta mereka dapat diungkapkan?

Mampukah mereka mempertahankan cinta mereka daripada semua ujian?

Setiap yang indah itu ada laranya. Namun, pada indahnya duka, ada bahagia menjadi bukti, kerana cinta itu tidak perlukan alasan, tiada bersempadan dan tiada jarak ruang. Hanya bertujuan untuk menyatukan jiwa dan hati ke suatu masa yang disebut, SELAMA-LAMANYA.

Write a review

Pada Indahnya Duka

Pada Indahnya Duka

Penulis : Shazeliynna Md Shaat