Reduced price! New Durjana Dari Neraka Expand

Durjana Dari Neraka

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

Fajar Pakeer

New

Penulis : Nana Amera

More details

RM23.75

RM25.00

-5%

Tajuk : Durjana Dari Neraka
Penulis : Nana Amera
Harga : RM25.00
ISBN : 9789838220934

Sinopsis
Adakah ini balasan untuknya kerana sesuka hati melantik diri sebagai malaikat maut ciptaannya sendiri?

Anna Evelyn tanpa sengaja menjerumuskan diri ke lembah neraka bersama Ash Diego. Walaupun dia beranggapan kasih seorang durjana itu wujud, namun itu tidak dapat menyelamatkan dirinya dari jatuh cinta.

Neraka yang dicipta si durjana menjadi syurga buatnya. Kekeliruan menyelubungi Evelyn sepanjang berada dalam genggaman Devils. Perasaannya berantakan dan emosinya tidak terkawal. Dia inginkan keluarganya namun dalam masa yang sama, dia tidak mampu untuk menolak aura seorang Diego.

Dunia gelap tidaklah seindah kisah dongeng yang diinginkan oleh Evelyn, namun itulah hakikat yang perlu disave otaknya bahawa untuk memiliki jiwa Diego, dia perlu melalui lorong yang kelam. Pembunuhan, persaingan, kongsi gelap… semuanya terbentang di depan mata, sekali gus membawa Evelyn ke perjalanan yang mengancam nyawanya.

“Aku janji kalau diri ini sakiti kau, aku rela jadikan nyawa aku sebagai galang ganti.” – ASH DIEGO

Mampukah Evelyn lari daripada cengkaman si durjana yang penuh dengan kesakitan dan hasad dengki para pendendam? Adakah perasaan tulus itu sudah cukup untuk memberi kebahagiaan hingga ke hujung nyawa?

“Kalau dengan membunuh aku bermaksud lepaskan aku. Maka, lakukanlah.” - ANNA EVELYN

Kisah seorang Diego dan Evelyn mungkin kelihatan sedih dan sweet, namun ada kenyataan yang diiringi limpahan darah dan suara rayuan merobek pilu penuh kesengsaraan. Hidup atau mati, dalam neraka ciptaan durjana, hanya yang terpilih akan bertahan.

Write a review

Durjana Dari Neraka

Durjana Dari Neraka

Penulis : Nana Amera