PENANGGUHAN PENGHANTARAN

Tempahan & bayaran yang dihantar bermula 26 Mac (Selasa) akan ditangguh penghantarannya pada 2 April 2018 (Selasa). Sila rancang tempahan masing-masing.

Klik DI SINI Untuk Diskaun 10% Tambahan

Reduced price! New Berikan Aku Sebutir Bintang Expand

Berikan Aku Sebutir Bintang

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

Fajar Pakeer

New

Penulis : Norra Hassan

More details

RM23.75

RM25.00

-5%

Tajuk : Berikan Aku Sebutir Bintang
Penulis : Norra Hassan
Harga : RM25.00
ISBN : 9789838220255

Sinopsis
Kata Adhara, dia tidak akan menuntut hak sebagai sebagai isteri.

"Walaupun I tak minta cinta, I minta you berlaku setia." - ADHARA

Pinta Altair, jangan jatuh cinta kepadanya.

"Aku tak akan jatuh cinta dengan kau. Aku hanya mahukan Nazira." - ALTAIR

Demi menyembunyikan aib dalam perut, Adhara mencari seorang suami. Demi melindungi Nazira yang dicintai, Altair rela mempertaruhkan diri walaupun nanti si kekasih bakal membenci. Atas persetujuan bersama, akad dimaterai. Mereka yakin bahawa bersatu dalam pernikahan, berdua dalam kamar bahkan saling berkongsi tempat tidur tidak akan menghadirkan cinta dalam hati. Yang mengikat hanya persetujuan dan perjanjian yang ada tamat tempohnya. Namun, akibat fitnah... mereka terpisah dan menjauh. Adhara memilih pergi. Altair hidup dalam teka teki. Pertemuan setelah lama terpisah, membawa kepada kisah masa lalu yang belum terungkap. Perpisahan menyedarkan mereka tentang erti cinta yang sesungguhnya.

"You tu siapa nak mengukur sedalam mana luka hati I." - ADHARA

Ketika pilihan ada di tangan mereka, mengapa mesti ada sang hitam yang menjadi bayang-bayang masa lalu? Sanggupkah Adhara melalui kenyataan pahit itu sekali lagi? Bukan tugas mudah untuk Altair menebus kesalahannya walaupun sebenarnya ia sudah terlambat. Jika DIA mengggariskan takdir bersama. Sejauh mana mereka terpisah, sekejam apa rintangan yang menghadang. Pasti ada sebab untuk kembali seperti bintang yang tetap punya alasan untuk berteman dengan malam :(:

Write a review

Bukan Yang Terbaik

Penulis : Dyadila