Kisah-Kisah Kekejaman Israel Di Palestin Expand

Kisah-Kisah Kekejaman Israel Di Palestin

Al-Hidayah Al-Hidayah

AL

New

Penulis : Budi Santoso

More details

RM20.00

Tajuk : Kisah-Kisah Kekejaman Israel Di Palestin
Penulis : Budi Santoso
Harga : RM20.00
ISBN : 9789670267289
Mukasurat : 368
Berat (kg) : 0.5
Saiz (inci) : 6 x 8

Sinopsis
Ribuan kes kekejaman yang amat mengerikan di bumi Palestin. Begitu banyak nyawa yang terkorban, kemusnahan dan kerosakan dek kekejaman Israel. Aktor utamanya Isreal seakan begitu kebal dan berleluasa dengan sokongan dan sorakan kroni dalam setiap sudut dunia.

Tahukah anda kisah-kisah benar kekejaman tanpa perikemanusiaan Isreal yang menaikkan bulu roma kita?Bacalah buku ini, pasti anda terkejut dan bagi mereka yang normal pasti air mata akan menitis, perasaan sedih dan kebencian terhadap kekejaman itu terbit dengan sendirinya.

Dimulakan dengan kisah benar pembunuhan 200 kanak-kanak serta pemusnahan kediaman orang Palestin dan juga penghuninya yang melakarkan kekejian dan kekejaman Israel yang sangat mengerikan!

Ada juga kisah tentang pencurian organ dari tubuh mayat warga Palestin, yang kemudian didagangkan secara berleluasa. Itulah yang dikupas di dalam harian Aftonbladet.

Semua kisah-kisah ini hanyalah segelintir sahaja dari kisah kebiadaban dan ketidak perikemanusiaan di bumi Palestin. Masih terdapat banyak lagi kisah benar lain yang mampu menyentuh jiwa anda.

Buku ini menghimpunkan kisah-kisah tersebut menjadi beberapa bahagian. Contohnya, kisah kekejaman Israel terhadap kanak-kanak, wanita dan lelaki, media, sejarah konflik Gaza dan Yahudi dan lain-lain.

Write a review

Kisah-Kisah Kekejaman Israel Di Palestin

Kisah-Kisah Kekejaman Israel Di Palestin

Penulis : Budi Santoso