Reduced price! Dosa Menyekat Pintu Jodoh Dan Cara Membukanya Al-Hidayah Expand

Dosa Menyekat Pintu Jodoh Dan Cara Membukanya

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al-Hidayah

New

Penulis : Fathur Rasyid

More details

RM13.50

RM15.00

-10%

Tajuk : Dosa Menyekat Pintu Jodoh Dan Cara Membukanya
Penulis : Fathur Rasyid
Harga : RM15.00
ISBN : 9789670267913
Mukasurat : 226
Berat : 0.365kg
Saiz : 5.5 x 8in

Sinopsis
“Sudah bermacam usaha telah aku lakukan, bermula dari facial, manicure, pedicure, bahkan mandi bunga pun sudah. Namun masih belum ada juga yang berkenan. Bahkan, musim rambutan sudah berganti dengan musim durian. Aku masih solo, rakan sebaya semuanya sudah berkeluarga dan mempunyai anak. Tetapi mengapa jodoh itu tidak kunjung tiba kepada ku? Apakah ada salah denganku? Adakah ada sumpahan di dalam diriku? Apakah memang sudah tidak ada jodoh bagiku? Kalau beginilah, aku pasrah saja dengan kehendak Tuhan.”

Usah berputus asa dan berfikiran pesimis begitu.

Jika memang jodoh belum tiba, padahal niat di hati sudah menggebu, pasti ada yang tidak kena dengan diri anda. Allah pasti sedang menguji anda kerana perbuatan anda sendiri. Dan perkara tersebut pasti berkait dengan dosa-dosa yang selama ini anda lakukan.

Apakah dosa-dosa itu?

Buku ini akan membantu anda untuk mengetahui apakah dosa-dosa yang dapat menyekat jodoh anda. Malah buku ini juga menyertakan cara membuka jalan agar jodoh segera sampai. Malah tidak perlu dan jangan mencari bomoh atau dukun untuk membuka pintu jodoh anda. Kerana ia boleh menjuruskan kepada syirik. Dengan mempelajari dan mempraktikkan isi daripada buku ini dan dengan doa yang dipanjatkan kepada Allah, insya Allah carilah jodoh anda dan mungkin juga dia akan mencari anda.

Write a review

Panduan Lengkap Solat Sunat

Penulis : Muhammad bin Umar