Reduced price! Skrip 30 Saat Kata Ajaib Menarik Pelanggan Works On Wealth Expand

Skrip 30 Saat Kata Ajaib Menarik Pelanggan

Works On Wealth

Works On Wealth

New

Penulis : Warie Tan Muzi

More details

RM56.91

RM59.90

-5%

Tajuk :  Skrip 30 Saat Kata Ajaib Menarik Pelanggan
Penulis : Warie Tan Muzi
Harga : RM59.90
ISBN : 978-967-11820-0-0

Sinopsis
Kata Ajaib Menarik Pelanggan
Bagaimana buku ini membantu anda? Jika nelayan bergantung pada jalanya, pengiklanan dan jualan sebaran maklumat pula bergantung kepada alat atau ayat yang dapat mempengaruhi pembelinya.

Apa Kata Mereka?
Hamizi  Hamdan (Pengarah APS Project Planner)
"Terima kasih kepada Karya Skrip 30 Saat Kata Ajaib Menarik Pelanggan, saya dapat mengasah kemahiran dengan tambahan frasa-frasa yang tepat untuk digunakan, hasilnya saya mendapat projek baru dengan lebih mudah berbanding sebelum ini."

Andrew Tham (Jurulatih Bertauliah NS-NLP)
"Buku ini menunjukkan cara-cara menggunakan perkataan yang memukau dan terbukti berkesan."

Sofian Abdullah (CEO Easy Print Marketing)
"Bayangkan betapa banyak ilmu perkataan yang saya temui di dalam buku ini, kuasa perkataan terhadap psikologi tabg ramai orang perlu pelajari. Manusia mudah dipengaruhi kerana ilmu menggunakan perkataan."

Muhammad Amnas Abdul Manan (Pengurus Jualan, Print Hut)
"Kelainan yang ditonjolkan oleh buku ini amat jarang ada dan ia membantu saya menarik pelanggan menerusi perkataan berpengaruh. Jangan percaya cubalah baca!"


Warie Tan Muzi
Ahli Perniagaan, Jurulatih Penjenamaan, Penulis
Ramai yang percaya proses menjual tidak kiralah sama ada barang atau perkhidmatan adalah suatu perkara yang amat sukar untuk dilakukan. Sesetengah berpendapat mereka dikuasai oleh perasaan malu terutamanya apabila membabitkan proses jualan secara langsung yang gagal serta memerlukan mereka bersemuka dengan pelanggan.

Hakikatnya bersemuka dengan pelanggan atau tidak ia sebenarnya mempunyai proses yang sangat mudah sekiranya memahami seni untuk berkata-kata. Adalah menjadi satu kelebihan yang menguntungkan sekiranya anda tahu memilih perkataan yang sesuai apabila berhadapan dengan karenah pelanggan yang berbeza.

Penguasaan yang baik dalam berkata-kata membolehkan anda mengetahui Rahsia Asas Gabungan bahagian buku ini dalam menarik pelanggan dalam melakukan jualan iaitu :
1. Kata Ajaib menarik perhatian
2. Kata Ajaib menerang maksud
3. Kata Ajaib kunci jualan
4. Strategi Khas
5. Bonus - jenama diri

Write a review

Mudahnya Menjemput Rezeki

Penulis : Fathuri Salehuddin