PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN

SILA TEBUS DI SINI

Reduced price! New Tergelincir Dari Jalan Syurga Expand

Tergelincir Dari Jalan Syurga

Suara Hati Publication Suara Hati Publication

Suara Hati

New

Penulis : Aireen Aryana

More details

RM24.70

RM26.00

-5%

Tajuk : Tergelincir Dari Jalan Syurga
Penulis : Aireen Aryana
Harga : RM26.00
ISBN : 9789672300168

Sinopsis
Apabila mereka diuji, ramai yang tergelincir dari jalan panduan al-Quran. Malah, mereka bersedih. Walhal telah dikatakan... la tahzan! (Jangan bersedih.)

Awina Datuk Mikayel, wanita yang tampak sabar dan tabah pada luarannya. Namun, kehilangan Azri membuat Awina hilang pertimbangan. Ledakan emosi membawanya ke jalan kegelapan.

Hid Johar yang baru menjalani pemindahan jantung kini, hidupnya kembali bersinar-sinar setelah melalui beribu duri dan getir kehidupan. Pertama kali bertemu Awina, perasaannya kuat mengatakan wanita itulah yang ditemui lewat mimpi-mimpi ketika dia terlantar sakit.

“Kita kahwin? Hid... kita kahwin!” - Awina

Wajah Hid bertukar pucat. Adakah Awina bergurau dengannya? Apa yang terjadi sehingga wanita itu rela berlari ke dalam pelukannya, lelaki yang tidak punya apa-apa?

“Win, saya nak awak bahagia. Saya terima awak luar dan dalam. Siapa pun awak, apa pun yang awak lakukan, saya tetap cintakan awak.” – Hid Johar

Dia ikhlas menyatakan cintanya kepada wanita itu. Dia tahu Allah pertemukan mereka dengan seribu satu hikmah. Tetapi, bahagiakah hidupnya bersama wanita yang penuh rahsia itu?

Suara Hati Publication

Write a review

Tergelincir Dari Jalan Syurga

Tergelincir Dari Jalan Syurga

Penulis : Aireen Aryana