PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN

SILA TEBUS DI SINI

Reduced price! Bukan Kekasih Terlarang Expand

Bukan Kekasih Terlarang

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

Fajar Pakeer

New

Penulis : Misz Haifa

More details

RM25.65

RM27.00

-5%

Tajuk : Bukan Kekasih Terlarang
Penulis : Misz Haifa
Harga : RM27.00
ISBN : 9789838220163

Sinopsis
Dia punya segalanya namun tidak cinta. Cinta sudah lama dibawa pergi. Empat tahun kemudian takdir menemukan mereka kembali. Bagi Azra Natasha antara dia dan Tengku Adli keadaan sudah berbeza. Kita bukan hanya berbeza tapi sangat berbeza. Kalau kata beza macam langit dan bumi rasanya antara dia dengan Tengku Adli lebih lagi. Bukan hanya Tengku Adli dari keluarga berada tapi status mereka juga dah macam antara dua benua. Si dia terang-terang teruna tapi Tasha hanya seorang janda. Mampukah golongan berdarah kerabat mampu menerima dia seadanya.

"Nur Azra Natasha Siapa pun awak saya tak kisah. Yang saya tahu hati saya ni hanya mahu awak. Dah tak nak yang lain dah.. Darah yang mengalir dalam diri saya tetap merah sama macam awak. Andai kata awak menolak sebab awak janda, hati saya pula kata dia tak kisah walaupun awak janda anak lima." Tengku Adli Faris

Untuk mendapat apa yang kita SUKA, pertama kita mesti SABAR dengan apa yang kita benci. Kalau benci bila disakiti maka SABARlah. Siapa suruh hang suka sangat .

Write a review

Benci : Benar-Benar Cinta

Penulis : Farrah Izzlorna