Reduced price! Kumpulan Tips Aktiviti Suri Rumahtangga Al-Hidayah Expand

Kumpulan Tips Aktiviti Suri Rumahtangga

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al Hidayah

New

Penulis : Ulfah Nurhidayah 

More details

RM13.50

RM15.00

-10%

Tajuk : Kumpulan Tips Aktiviti Suri Rumahtangga
Penulis : Ulfah Nurhidayah
Harga : RM15.00
ISBN : 978-967-026-733-3
Mukasurat : 220

Sinopsis
Tip-tip mudah dan bijak :
- Mengurus kebersihan rumah
- Mengurus pakaian
- Menjaga peralatan rumah
- Menjaga dan menghias taman
- Mengurus dapur
- Menjaga dan mengurus diri agar sentiasa ceria
- Menjadi doktor keluargaMbr
- Dan banyak lagi

Menjadi suri rumahtangga bukanlah semudah yang kita sangka. Lebih-lebih lagi dengan kerenah anak-anak dan macam-macam perkara yang perlu diselesaikan. Rutinnya nampak mudah tetapi sebenarnya banyak, memenatkan dan kadang-kadang memberi tekanan. Bermula dari mencuci pakaian, membersihkan lantai, bilik mandi, membersihkan pinggan mangkuk dan banyak lagi. Pasti hari-hari anda akan sentiasa menjadi hari-hari yang sibuk dan tertekan.

Tidak perlu risau, bekalkan diri anda dengan tip-tip yang amat praktikal dan murah di dalam buku ini. Pasti setiap urusan rumahtangga anda yang berat akan menjadi lebih ringan. Malah anda boleh memanfaatkan sampah yang menghasilkan sesuatu yang bernilai. Kerana mengurus rumahtangga adalah seni, ia perlukan ilmu dan bimbingan untuk menjadikan lebih menarik dan menyeronokkan.

Berbagai tip yang diketengahkan meliputi banyak perkara. Semua tip yang diberikan supaya aktiviti pengurusan rumahtangga dilakukan dengan lebih ‘smart’, teratur malah lebih memudahkan setiap surirumah. Pastinya konsep ‘rumahku syurgaku’ akan lebih subur dan menjadi prinsip utama setiap rumahtangga idaman.

Untuk itu jangan buang masa, capailah buku ini. Dapatkan solusi dari masalah yang sedang anda hadapi, usah pening kepala dan kusutkan fikiran. Ayuh, praktikkan segera!

Write a review

20 Tips Agar Dicintai Suami

Penulis : Abu Ahmad Fatanah