Reduced price! New Perhubungan Awam Ala Nabi Muhammad SAW Al-Hidayah Expand

Perhubungan Awam Ala Nabi Muhammad SAW

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al-Hidayah

New

Penulis : Iqra Al-Firdaus

More details

RM14.25

RM15.00

-5%

Tajuk : Perhubungan Awam Ala Nabi Muhammad SAW
Penulis : Iqra Al-Firdaus
Harga : RM15.00
ISBN : 9789674390754
Mukasurat : 180
Berat : 0.3kg
Saiz : 4.25 x 6in

Sinopsis
Perhubungan awam adalah perkara yang subjektif yang boleh juga didefinisikan sebagai komunikasi dan interaksi daripada satu pihak kepada pihak yang lain untuk mencapai tahap perkhidmatan dan martabat diri yang terbaik. Demi mendapat kerjasama, nama baik, kepercayaan serta perhargaan daripada orang awam. Perhubungan awam ini amat diperlukan oleh individu mahupun sesebuah syarikat, organisasi dan masyarakat.

Buku ini menghuraikan berkenaan perhubungan awam berdasarkan apa yang telah diinspirasikan oleh Rasulullah s.a.w. sepanjang kehidupan baginda. Nabi s.a.w. telah memberikan contoh terbaik untuk diikuti dalam setiap urusan sama ada urusan dunia mahupun akhirat. Idea-idea yang diterjemahkan oleh penulis buku ini memberikan kita pencerahan ilmu yang menarik dan berharga untuk semua lapisan masyarakat.

Semoga dengan perkongsian ini dapat dimanfaatkan ilmunya untuk meneruskan contoh-contoh terbaik yang telah ditunjukkan oleh Nabi Muhammad s.a.w. Seterusnya menaikkan lagi martabat serta kualiti diri hasil daripada duplikasi Perhubungan Awam ala Nabi Muhammad s.a.w. untuk meraih kejayaan dunia dan akhirat.

Write a review

Perhubungan Awam Ala Nabi Muhammad SAW

Perhubungan Awam Ala Nabi Muhammad SAW

Penulis : Iqra Al-Firdaus