Reduced price! Dahsyatnya Mukjizat Madu Al-Hidayah Expand

Dahsyatnya Mukjizat Madu

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al-Hidayah

New

Penulis : Haviva A.B.

More details

RM7.20

RM8.00

-10%

Tajuk : Dahsyatnya Mukjizat Madu
Penulis : Haviva A.B.
Harga : RM8.00
ISBN : 9789670268446
Mukasurat : 118
Berat : 0.28kg
Saiz : 5.5 x 8in

Sinopsis
“Dan Tuhanmu mewahyukan kepada lebah; “Buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon kayu dan bangunan-bangunan yang dibuat manusia. Kemudian makanlah daripada tiap-tiap (jenis) buah-buahan, lalu ikutlah jalan Tuhanmu Yang telah dimudahkan (bagimu). Daripada perut Iebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda (kebesaran Allah) bagi orang yang memikirkan. ” (Al-Nahl: 68-69)

Siapa yang tidak mengenali madu. la merupakan bahan makanan yang mempunyai sejuta khasiat untuk kesihatan dan kesegaran tubuh badan manusia. Hal ini telah disebutkan di dalam Al-Qur’an, malah banyak kajian mengenainya telah membuktikan secara saintifik mujarabnya madu ini sebagai penawar dan makanan yang mengandungi sejuta khasiat. Ini suatu yang luar biasa.

Untuk mengetahui lebih terperinci tentang khasiat dan kemujaraban madu boleh didapati di dalam buku ini. Malah anda juga mengetahui apakah penyakit yang disembuhkan dengan menggunakan madu serta ramuan campuran untuk pengubatan tersebut.

Write a review

Dahsyatnya Mukjizat Madu

Dahsyatnya Mukjizat Madu

Penulis : Haviva A.B.