PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN 15% 

SILA KLIK DI SINI

Reduced price! Rahsia Seorang Perawan & Bakal Ibu Expand

Rahsia Seorang Perawan & Bakal Ibu

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al Hidayah

New

Penulis : Amina Noor

More details

RM14.25

RM15.00

-5%

Tajuk : Rahsia Seorang Perawan & Bakal Ibu
Penulis : Amina Noor
Harga : RM15.00
ISBN : 983-267-282-1
Mukasurat : 205

Sinopsis
Perawan itu sangat penting dijaga. Perawan bererti kesucian dengan memelihara dirl dari sebarang noda dan dosa. Bila sudah terasuh dari kecil dengan tatasusila yang baik dan agama yang menerapkan nilai-nilai murni Insyaallah seorang perawan itu dapat menjaga diri dengan baik dan berhati-hati atas semua tindakannya.

Dari dunia perawan mereka akan beralih kepada dunia ibu, menjadi seorang ibu yang akan melahirkan zuriat tidak semudah yang disangkakan, selain dari ilmu sebagai ibu, setiap wanita itu harus bersedla meneroka kehidupan sebagai wanita yang bertanggungjawab untuk membesarkan anak-anak.

Dunia yang berputar memberi banyak cabaran sebagai wanita untuk meneroka hidup yang berliku dan penuh onak. Jika tersilap langkah dari perawan lagi, maka kehidupan yang akan diteruskan akan menjadi sukar.

Oleh itu, jagalah dunia perawan anda agar anda menjadi insan yang dapat melihat masa depan dengan cemerlang dan berjaya.

Buku ini menerapkan nilai-nilai perawan dan ibu yang berlandaskan penjagaan kesihatan dan pemakanan sihat untuk menjadi insan yang berguna di dunia dan di akhirat.

Write a review

Ombak Rindu

Penulis : Fauziah Ashari