PENANGGUHAN PENGHANTARAN

Tempahan & bayaran yang dihantar bermula 26 Mac (Selasa) akan ditangguh penghantarannya pada 2 April 2018 (Selasa). Sila rancang tempahan masing-masing.

Klik DI SINI Untuk Diskaun 10% Tambahan

Reduced price! Beberapa Kisah Konspirasi Yang Menggemparkan Dunia Expand

Beberapa Kisah Konspirasi Yang Menggemparkan Dunia

Al Hidayah Al Hidayah

Al Hidayah

New

Penulis : M. Agastya Abm 

More details

RM20.90

RM22.00

-5%

Tajuk : Beberapa Kisah Konspirasi Yang Menggemparkan Dunia
Penulis : M. Agastya Abm
Harga : RM22.00
ISBN : 9789674480455
Mukasurat : 346
Berat : 430g

Sinopsis
"Benarkah kapal gergasi 'Titanic' tenggelam hanya disebabkan segunung ais?" "'Dora' Muhammad Mursi sehingga digulingkan"

Kebelakangan ini, kits sering dihidangkan dengan pelbagai konspirasi yang menggemparkan dunia. 'Konspirasi', satu perkataan yang sering didendangkan apabila tercetusnya suatu peristiwa atau kontroversi. Kejatuhan sesuatu kerajaan dan empayar, atau pembunuhan orang-orang penting yang ternama sering dikaitkan dengan konspirasi yang menyebabkan timbulnya 'teori konspirasi'.

Justeru, buku ini memaparkan beberapa teori konspirasi yang berlaku dalam dunia hari ini dan menjelaskan sekumpulan orang yang secara diam-diam 'bermain' dalam peristiwa tersebut demi memenuhi kepentingan tersendiri. Semoga dengan kehadiran buku ini dapat membuka mata kita tentang 'permainan' pihak tertentu yang menjadi dalang di sebalik Iayar suatu peristiwa penting dalam sejarah.

Write a review

Sunan : Cinta Nan Sakti

Penulis : Ramlee Awang Murshid