Reduced price! Lintah Dan Khasiatnya Expand

Lintah Dan Khasiatnya

Al-Hidayah Al-Hidayah

Al Hidayah

New

Penulis : Sitiatava Rizema Putra

More details

RM8.10

RM9.00

-10%

Tajuk : Lintah Dan Khasiatnya
Penulis : Sitiatava Rizema Putra
Harga : RM9.00
ISBN : 9789670268941

Sinopsis
Apabila disebut sahaja lintah, pasti terlintas di dalam fikiran kita sejenis makhluk yang menggeli dan menjijikkan. Dengan struktur badannya yang licin, gelap dan menggelikan pasti membuatkan kita resah. Apatah lagi dengan sifatnya yang menghisap darah baik daripada haiwan mahupun manusia, ia pasti menimbul rasa ngeri dan jijik. Namun begitu, sebenar lintah memiliki manfaat yang begitu banyak sekall khususnya dalam penyembuhan, kesihatan dan kecantikan.

Apakah penyakit yang boleh menggunakan kaedah rawatan dan penyembuhan lintah Bagaimanakah cara ia dilakukan? Benarkah ada kesan positif daripada penggunaan lintah dalam penyembuhan dan rawatan? Dan daripada sudut ekonomi, apakah prospeknya di masa akan datang?

Semua ini dihuraikan di buku yang padat ini. Selain daripada mendapat informasi berkenaan manfaat lintah, kita jugs akan mendapat maklumat berkenaan prospek ekonomi daripada perusahaan lintah ini. Dipaparkan tentang hasil positif daripada penggunaan lintah ini dalam penyembuhan hanyak jenis penyakit.

Mari kita terokai keajaiban makhluk ciptaan Allah S.W.T.

Write a review

Lintah Dan Khasiatnya

Lintah Dan Khasiatnya

Penulis : Sitiatava Rizema Putra