NAK BELI NOVEL?

NAK JIMAT?

NAK DISKAUN 10%?

Jika jawapannya YA, sila lengkapkan maklumat DI SINI

My Mr. Blind Date Expand

My Mr. Blind Date

Trop Publication Trop Publication

Trop Publication

New

Penulis : Julia Ayu

More details

This product is no longer in stock

RM25.00

Tajuk : My Mr. Blind Date
Penulis : Julia Ayu
Harga : RM25.00
ISBN : 978-967-5289-736

Sinopsis
AMMARA bertemu Rizki kerana mahu menemani kawan-kawan mereka yang berdating blind date.

“Awak pernah pergi Paris?”
“You tengok I ni nampak macam berduit sangat ke nak bercuti sampai ke Paris? I nak bercuti dalam Malaysia pun kena kumpul duit bertahun-tahun. You salah orang.”

NAMUN, pertemuan itu melelahkan Ammara. Rizki, lelaki blind datenya itu tak sudah mengejarnya hingga sedikit demi sedikit rahsia hatinya terbongkar. Anak yang dianggap derhaka, Isteri yang dianggap curang…

“Kalaulah kenangan tu I boleh padam sesenang I padam kesalahan pada kertas, I dah buat lama dah.” - Ammara

“I tahu you baik. Penerang dalam setiap sudut. Penerang kepada hidup orang lain. Kalau telefon ada flashlight, I ada you. You’re my flashlight.” - Rizki

SAAT cinta Ammara kembali berputik, saat lamaran diterima, saat perkahwinan baru terbina…

“Sekarang I ragu dengan akad yang you lafazkan. Sahaja aku berkahwin kerana cina buta, am I right?” - Ammara

SIAPAKAH sebenarnya Daniel Rizki yang memerangkap Ammara hingga ke alam perkahwinan?

Trop Publication

Write a review

My Mr. Blind Date

My Mr. Blind Date

Penulis : Julia Ayu