PRE-ORDER. DISKAUN 15%

Jangkaan masuk stok pada 23 Jun 2019. Sila rancang tempahan.

Reduced price! Pengurusan Disiplin Murid (Edisi Kedua) Expand

Pengurusan Disiplin Murid (Edisi Kedua)

PTS PTS

PTS

New

Penulis : James Ang Jit Eng

More details

This product is no longer in stock

RM36.10

RM38.00

-5%

Tajuk : Pengurusan Disiplin Murid (Edisi Kedua)
Penulis : James Ang Jit Eng
Harga : RM38.00
ISBN : 978-967369-100-5
Mukasurat : 464

Sinopsis
Pengurusan Disiplin Murid Edisi Kedua adalah edisi yang dikemaskini dengan maklumat-maklumat baru dan pekeliling terkini.

Pengurusan disiplin murid adalah salah satu tugas yang paling mencabar dan penting dalam setiap sekolah. Kebolehan menangani salah laku murid dengan cekap dan berkesan dengan meletakkannya pada tahap yang minimum dapat dianggap sebagai prasyarat bagi menghasilkan sekolah yang cemerlang.

Buku ini memberikan panduan praktikal kepada pembaca dan pengamal disiplin di sekolah berkenaan tindakan-tindakan disiplin yang dibenarkan dan tidak dibenarkan oleh Kementerian Pelajaran dengan merujuk ordinan-ordinan pelajaran, akta-akta pendidikan, buku-buku panduan disiplin dan surat-surat pekeliling ikhtisas keluaran Kementerian Pelajaran Malaysia.

James Ang Jit Eng adalah Pensyarah Kanan di Institut Aminuddin Baki, Kementerian Pelajaran Malaysia, Genting Highlands. Beliau banyak menulis buku-buku berkaitan pengurusan sekolah dan kepimpinan pendidikan antaranya Kepimpinan Instruksional: Satu Panduan Praktikal.

Write a review

Cinta… Jangan Lari Dariku

Penulis : Liz Haliza