Reduced price! New Lelaki Sejahat Dia Kaseh Aries Publication Expand

Lelaki Sejahat Dia

Kaseh Aries Publication Kaseh Aries Publication

Kaseh Aries Publication

New

Penulis : Dilla Ahmad

More details

RM26.60

RM28.00

-5%

Tajuk : Lelaki Sejahat Dia
Penulis : Dilla Ahmad
Harga : RM28.00
ISBN : 9789672035787
Mukasurat : 454

Sinopsis
Menerima seorang gadis buta untuk dijadikan isteri adalah perkara mustahil pada diri seorang Arman Mikael. Namun sebab sudah berjanji dengan neneknya yang sakit, Arman harus menikahi Ainul Madihah. Permulaan hidupnya dengan isteri buta memang buat dia terbeban. Namun lama kelamaan Arman sudah boleh menerima kekurangan Ainul.

“Kau jangan nak keluar dari bilik ni. Aku nak kau biasa-biasakan diri dengan aku dan bilik ni juga. Takkan selamanya kau nak tidur asing bilik dengan suami kau ni?”- ARMAN MIKAEL

“Nek Pah suruh abang jaga Ainul aje. Bukan suruh Ainul tidur dengan abang!”- AINUL MADIHAH

Kerana sifat kekurangan pada diri, Ainul sedar diri. Dia cuba buat hal sendiri dan menguruskan dirinya sendiri juga. Tapi Arman tak bagi peluang langsung. Semuanya dilakukan untuk Ainul. Dia tidak mahu Ainul mencederakan dirinya. Hidup Arman sudah tidak seperti dulu. Apa saja yang dia lakukan, nama Ainul Madihah menjadi keutamaan dalam fikirannya. Hingga dia terlupakan Darlina, perempuan yang sangat dia sayang!

Dia sanggup lakukan apa saja demi Ainul Madihah. Sehinggalah sesuatu terjadi dan meragut segalanya darinya. Arman rebah dan dia tidak mampu berdiri lagi. Cinta itu memang buat dia terasa lemah….

Kaseh Aries Publication

Write a review

Objection

Penulis : Rehan Makhtar