Reduced price! Bunga Hati Mr Jung Kaseh Aries Publication Expand

Bunga Hati Mr Jung

Kaseh Aries Publication Kaseh Aries Publication

Kaseh Aries

New

Penulis : Tini Hardanisyah

More details

RM27.00

RM30.00

-10%

Tajuk : Bunga Hati Mr Jung
Penulis : Tini Hardanisyah
Harga : RM30.00
ISBN : 9789672035220

Sinopsis
“Kenapa buka kemeja ni?” Tegang sekali suaraku. Sakit pula rasanya mata ini saat melihat Erwan muncul tanpa kemeja yang tersarung di badan, sebaliknya digayutkan di lengan sahaja. Hanya tinggal t-shirt putih tanpa lengan yang cukup-cukup makan sahaja separas bahunya. Angkat tangan sah nampak ketiak. Seksi!

“Panas sangat.” Selamba Erwan menjawab sambil buat muka tidak bersalah.

“Siapa suruh awak pakai baju dua lapis. Tapi tetap tak boleh macam ni.” Aku tidak mahu kalah.

“Kenapa?” Erwan tergelak kecil ketika menyoal. Nampak seperti sengaja ingin menyakatku.

“Lengan awak ni tak bertutup.” Jawapanku jujur sekali.

“Bukan aurat pun.” Memanglah bukan Erwan. Saya tahulah! Aku menjerit dalam hati.

“Eiiii memanglah bukan aurat tapi saya tak suka penampilan awak macam ni. Jujurnya saya tak suka orang tengok awak macam ni. Seksa mata ni. Tak payah nak seksi sangat boleh kan.” Aku mendengus perlahan. Sempat mengerling beberapa orang gadis yang kuyakin mencuri pandang Erwan.

“Awak jealous?” Jelas sekali Erwan sedang mendugaku.

"Ya saya memang jealous. Mana boleh orang lain sesuka hati tengok free macam tu aje."

Namun, itu semua hanya mampu kuungkap dalam hati. Pandanganku terus dialihkan empat puluh lima darjah dari Erwan.

“Okeylah saya pakai semula.” Akhirnya Erwan mengaku kalah dan selamba sahaja menyarungkan kemejanya semula di hadapanku malahan di hadapan khalayak ramai. Geram sungguh aku. Hendak marah nanti berlarutan pula. Asyik aku sahaja yang tidak puas hati dengan Erwan. Erwan pula sekali pun tidak pernah merungut dengan sifatku. Baru sedar diri ini sangat teruk.

Kaseh Aries Publication

Write a review

Bunga Hati Mr Jung

Bunga Hati Mr Jung

Penulis : Tini Hardanisyah