Reduced price! Jodohku Mamat Dot Dot Dot Expand

Jodohku Mamat Dot Dot Dot

Kaseh Aries Publication Kaseh Aries Publication

Kaseh Aries

New

Penulis : Jen Nj

More details

This product is no longer in stock

RM27.55

RM29.00

-5%

Tajuk : Jodohku Mamat Dot Dot Dot
Penulis : Jen Nj
Harga : RM29.00
ISBN : 9789672035145

Sinopsis
Bukan mudah mengukir cinta, perlukan setia ke hujung nyawa, andai takdir bukan milik kita, lupakan aku tanpa tanda tanya. Syafawati Qaisara merupakan seorang anak gadis yang taat kepada kedua-dua orang tuanya. Dalam diam, dia cuba membelek diari takdirnya ke helaian yang mampu membuatnya tersenyum. Tapi dia kalah. Dia terperangkap dengan sifat taat seorang anak. Dilema seorang perempuan yang keliru, dia terpaksa memilih di antara lelaki yang dicintai atau lelaki yang direstui.

“Entah kenapa Sya, susah sangat I nak percaya dengan apa yang you cakap. I nampak diri I dalam mata you. I nampak rasa cinta you pada I. Tapi you sengaja nak sembunyikan rasa tu. I tak tahu ego setan mana yang dah merasuk you.”-Azim Harraz.

"Saya memang tak salah gadis cantik. Awak memang sombong. Tapi tak apa. Saya suka. Satu permulaan yang sangat mengancam. Saudari a.k.a gadis cantik, percayalah yang akan ada episod indah dalam hidup kita selepas ni." –Farhan Ifkal.

Kerana satu peristiwa, dia berjuang untuk hidupnya. Dia lantang membuat pilihan. Hati yang penat menangis perlu ada penyudah.

“Sya pilih dia.”-Syafawati Qaisara.

Sebagai manusia, dia dicampak dengan ujian yang tak pernah surut. Salahkah pilihannya? Jangan disoal kehendak Ilahi Rahmatnya tersembunyi penuh rahsia Damaikan hati kuburkan benci Sebab kita hamba yang tak tahu apa-apa.

Kaseh Aries Publication

Write a review

Jodohku Mamat Dot Dot Dot

Jodohku Mamat Dot Dot Dot

Penulis : Jen Nj