PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN 15% 

SILA KLIK DI SINI

Reduced price! Keranamu, Laila Azwa Expand

Keranamu, Laila Azwa

Kaseh Aries Publication Kaseh Aries Publication

Kaseh Aries Publication

New

Penulis : Dilla Ahmad

More details

Warning: Last items in stock!

RM24.70

RM26.00

-5%

Tajuk : Keranamu, Laila Azwa
Penulis : Dilla Ahmad
Harga : RM26.00
ISBN : 978-967-2035-26-8

Sinopsis
BETUL ke kata orang, orang lelaki dan orang perempuan tak boleh jadi BEST FRIEND? Sebab, nanti salah seorang akan jatuh cinta!

“Kau kawan baik aku, Azwa. Tak sanggup rasanya nak lukakan hati kau tu. Kau faham tak maksud aku?”- HADI

“Pergi ajelah, Hadi. Tak payah fikir pasal aku. Selama ini pun kau dah banyak menyusahkan aku.”- AZWA:

“Jadi Itu yang kau anggap aku selama ini? Menyusahkan kau?” – HADI

“By the way, nama I Adrian.”- ADRIAN

“I tak tanya.”- AZWA

“I tahu you tak tanya. Tapi I suka nak perkenalkan diri I pada you.”- ADRIAN

“Nama I Azwa.”- AZWA

“Okeylah. I panggil you sayang!”- ADRIAN

“Lama tak nampak Azwa. Makin cun abang tengok.”- ABANG ZALI

Tiga lelaki-lelaki ini tiba-tiba saja muncul dalam hidup Azwa yang tenang selama ini. Tapi sekarang dia keliru dan celaru sebab tidak tahu yang mana satu harus dia pilih.

Kaseh Aries Publication

Write a review

Jangan Benci Cintaku

Penulis : Emy Roberto