Reduced price! New Jasmin Hidayah Dia Isteriku Expand

Jasmin Hidayah Dia Isteriku

KarnaDya KarnaDya

KarnaDya

New

Penulis : Dilla Ahmad

More details

This product is no longer in stock

RM24.70

RM26.00

-5%

Tajuk : Jasmin Hidayah Dia Isteriku
Penulis : Dilla Ahmad
Harga : RM26.00
ISBN : 978-967-406-315-3

Sinopsis
“You dah kahwin ke, Cik Jasmin?”- RAJA UZAIR BENJAMIN

“Datuk cakap tanya apa saja pada I, tidak bermakna hal peribadi I pun you nak tahu, Encik Uzair!”- JASMIN HIDAYAH

“Dia dah kahwin ke, uncle?”- RAJA UZAIR

“Siapa?”- DATUK FAREEZ

“Your secretary!”

“Agaknyalah. Kan dah ada anak tu.”
“Nowadays, perempuan tak kahwin pun boleh ada anak, uncle!”

Kerana salah sangka dengan kehidupan Jasmin, Raja Uzair Benjamin mula memandang serong pada setiausaha pakciknya itu.

“Kalau you tak kahwin lagi, then Edrina tu …” - RAJA UZAIR
“Edrina anak I. Itu saja yang perlu you tahu.”- JASMIN

Sikap Jasmin yang buat tidak peduli dengan apa yang orang kata membuatkan Uzair mahu mengenalinya lebih dekat dan apa yang pernah terjadi pada kehidupan Jasmin dan Edrina membuatkan Uzair semakin mencintai gadis itu.

Kehadiran Jasmin dan Edrina di dalam hidup Uzair telah mewarnai kehidupan lelaki yang pernah kecewa di dalam rumahtangganya.

Write a review

Jasmin Hidayah Dia Isteriku

Jasmin Hidayah Dia Isteriku

Penulis : Dilla Ahmad