PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN

SILA TEBUS DI SINI

Reduced price! Dalam Benci Ada Rindu Expand

Dalam Benci Ada Rindu

KarnaDya KarnaDya

KarnaDya

New

This product is no longer in stock

RM24.70

RM26.00

-5%

Tajuk : Dalam Benci Ada Rindu
Penulis : Hairynn Salehuddin
Harga : RM26.00
ISBN : 9789674062972

Sinopsis
DAHLIA AFREENA turut sama membenci lelaki bernama FARIQUE DANIEL kerana telah menyakiti hati kawan baiknya, Fatin. Dia ditangkap tidur dengan perempuan lain dirumah mereka.

“Tak faham bahasa ke? Dah cakap tadi kan, jangan kacau dia lagi!” Tempik Dahlia pada Farique. Dan bermula dari situlah, masing-masing menyimpan dendam. Bagi Farique, Dahlia tiada hak nak masuk campur hal rumahtangganya. Dan bagi Dahlia pula, lelaki seperti Farique tak layak diberi peluang kedua. Lelaki yang tak pandai menghargai isteri sendiri. Benarlah kata orang, semakin kita membenci seseorang semakin dekat dia pada kita. Dahlia mendapat tawaran bekerja di syarikat Bumi Holdings. Syarikat yang diimpikan selama ini.

“Farique Daniel bin Kamal.”

Alangkah terkejut Dahlia bila diberitahu yang dia akan bekerja dibawah Farique selaku ketua jurutera. Tiada tempat untuk Dahlia larikan diri kali ini.

“Dekat sini aku ketua. Kau kena ikut arahan aku. Jangan bantah.” ~ FARIQUE

“Selagi hati aku sakit, selagi itulah aku akan buat kau sakit hati dengan aku.”

Farique masih menyimpan dendam pada Dahlia. Hendak atau tidak,terpaksa jugalah Dahlia bertahan dengan apa yang Farique cuba buat padanya. Semua yang Dahlia buat tidak kena dimata Farique. Memanjang salah. Tapi siapa sangka, dalam pada benci timbul satu perasaan lain dalam hati mereka. Apakah perasaan itu yang membuatkan mereka berubah sikap? Muncul pula AIDIL HAZEEM, anak lelaki tunggal pemilik syarikat Bumi Holdings. Layanan mesra yang diberikan pada Dahlia membuatkan Farique semakin berubah.

“Awak dah kenapa? Nak tunjuk sangat romantik and caring awak pada saya? ~ DAHLIA

“Sebab hati. Hati ni dah tersuka pada perempuan bernama Dahlia.” ~ FARIQUE

Dan dalam tak sedar, hati Dahlia sebenarnya turut tercuit dengan layanan Farique Adakah Farique jodoh buat Dahlia? Tetapi adakah benar Farique menduakan cinta dan perasaannya pada Fatin dulu? Bagaimana pula dengan perasaan cinta yang hadir tanpa diundang?

“I love you sayang.” Dahlia tersepit antara Farique dan juga Fatin. Siapakah yang lebih dia sayang?

Write a review

Dalam Benci Ada Rindu

Dalam Benci Ada Rindu