Reduced price! Aku Yang Kau Tinggalkan Expand

Aku Yang Kau Tinggalkan

Kaki Novel Kaki Novel

Kaki Novel

New

Penulis : Alina Haizar

More details

This product is no longer in stock

RM22.50

RM25.00

-10%

Novel Aku Yang Kau Tinggalkan kini berwajah baru. Kini diterbitan semula oleh penulis, Alina Haizar di bawah terbitan Blossom Books Publisher. Klik DI SINI untuk lihat wajah baru Novel Aku Yang Kau Tinggalkan

Tajuk : Aku Yang Kau Tinggalkan
Penulis : Alina Haizar
Harga : RM25.00
ISBN : 978-967-5067-65-5

Sinopsis
Perkahwinan adalah ikatan terindah di antara dua jiwa yang saling mencintai yang berjanji akan sehidup semati. Tetapi bukan bagi perkahwinan Nia Atirah dan Zaril Ikhwan. Nia memerlukan wang bagi membantu keluarganya, Zaril Ikhwan pula memerlukan seseorang untuk menjaga dirinya yang sakit.

Cinta datang kepada Nia tanpa dia sedari. Secara perlahan-lahan, Nia jatuh cinta dengan suaminya sendiri. Tetapi Nia disingkirkan setelah Zaril Ikhwan pulih dari sakitnya.

Nia meninggalkan Zaril Ikhwan lalu membawa hati yang lara ke Turin dan meneruskan hidupnya sendirian di kalangan orang asing bertahun-tahun lamanya. 

Takdir menemukan mereka di bumi Turin. Pertemuan itu telah mencetuskan perasaan benci, marah dan dendam yang terbuku di dalam hati masing-masing.

Walaupun masih ada dendam dan rahsia yang dipendam, demi untuk meneruskan kehidupan ini, yang terbaik untuk mereka berdua adalah berpisah secara rasmi dan tidak perlu lagi menyalahkan takdir walaupun Nia dan Zaril Ikhwan merasakan diri masing-masing yang sebenarnya telah ditinggalkan.

Write a review

Daripada Sekeping Surat Samanmu

Penulis : Shila Alish