Notis Bercuti

BBO mula bercuti pada 15 - 25 Dis 2018. Hari terakhir untuk hantar tempahan & buat bayaran ialah pada 13 Dis 2018. Tempahan & bayaran yang dihantar bermula 14 Dis 2018, BBO akan proses selepas cuti, bermula 26 Dis 2018. Tawaran diskaun 10% DIBUKA

Kutunggu Pinanganmu Expand

Kutunggu Pinanganmu

Jemari Seni Jemari Seni

Jemari Seni

New

Penulis : Fisha

More details

Warning: Last items in stock!

RM22.00

Tajuk : Kutunggu Pinanganmu
Penulis : Fisha
ISBN : 978-967-0508-59-7
Harga : RM22.00

Sinopsis
Kecewa dengan hubungan cinta tak kesampaian, Qistina mencari semula ketenangan diri yang hilang. Perkenalan dengan Amir melalui Skype telah membuahkan bibit-bibit bahagia. Namun Amir hilang secara tiba-tiba membuatkan dia kecewa sekali lagi. Ketika itu dia fikir bahawa kebahagiaan itu bukan miliknya.

Bimbang tentang jodoh Qistina, datuknya cuba mencarikan jodoh untuknya. Dia disuruh memilih antara dua, Hud atau Fawwaz. Hud seorang doktor yang kacak bergaya, manakala Fawwaz hanya membantu mengerjakan sawah datuknya. Siapa yang menjadi pilihan Qistina? Adakah dia akur pada undi majoriti keluarganya?

Tika hati berdetik, kaulah pilihan
Tuhan buatku... kerana itulah sayang

Selepas Takkan Pernah Berubah, kali ini FISHA kembali dengan Kutunggu Pinanganmu. Pengisahannya yang santai membawa kita bersama-sama Qistina menanti hari bahagia.

Write a review

Aduhai Redza

Penulis : Qaisy