CUTI HARI RAYA AIDILADHA

CUTI BERMULA 10 - 19 OGOS

Tempahan & bayaran terakhir hendaklah dihantar selewatnya 8 Ogos (Khamis). Tempahan & bayaran yang dihantar bermula 9 Ogos (Jumaat) akan diproses + pos bermula 20 Ogos (Selasa).

Reduced price! Akrilik Atas Kanvas Expand

Akrilik Atas Kanvas

Jemari Seni Jemari Seni

Jemari Seni

New

Penulis : Aishah Madadiy 

More details

Warning: Last items in stock!

RM18.05

RM19.00

-5%

Tajuk : Akrilik Atas Kanvas
Penulis : Aishah Madadiy 
Harga : RM19.00
ISBN : 978-967-0508-31-3

Sinopsis
...realitinya, kita perlu tinggalkan sesuatu demi sesuatu...

Amanina, kehadirannya tidak pernah diingini. Di mata ayahnya, dia anak perempuan yang menyusahkan! Hidupnya kini hanya demi ibu dan adiknya. Setelah pemergian ibunya, dia hilang arah. Mujur ada lukisan, tarian dan sahabat yang sentiasa menjadi teman di sisi.

“Kenapa kau datang?”

“Nak tengok kau.”

“Tengok aku? Kenapa?”

“Aku tahu apa yang kau rasa, Nina. Kau tak sendirian… aku ada.”

Syahren, segala apa yang dilakukannya tak pernah memuaskan hati ibu bapanya. Ada sahaja yang tak kena. Lantas dia mencari tenang dengan muzik dan tarian.

“Cer... cerita kat aku, kau suka jenis yang macam mana?”

“Aku? Aku suka yang biasa aje, tak girly sangat. Sedap mata memandang. Lagi bagus, boleh menari... kalau boleh, seorang b-girl.”

Mereka mencari ketenangan dengan cara mereka sendiri. Namun, tenang yang dicari tidak disandarkan pada yang kekal. Bukan mudah untuk mereka berubah dan meninggalkan sesuatu yang telah bersemadi dalam diri sejak sekian lama. Bukan mudah melawan gejolak perasaan. Mereka perlu kuat. Mereka mesti nekad!

AISHAH MADADIY mencoret Akrilik atas Kanvas dengan warna hidup yang pelbagai. Dengan segala macam rasa yang dilalui, benarlah bahawa kita perlu tinggalkan sesuatu untuk sesuatu, yang lebih baik.

Write a review

Akrilik Atas Kanvas

Akrilik Atas Kanvas

Penulis : Aishah Madadiy