Klik Untuk Pembelian Di Shopee

Reduced price! Arkitek Jalanan Expand

Arkitek Jalanan

Iman Publication Iman Publication

Iman Publication

New

Penulis : Teme Abdullah

More details

This product is no longer in stock

RM27.00

RM30.00

-10%

Tajuk : Arkitek Jalanan
Penulis : Teme Abdullah
Harga : RM30.00
ISBN : 9789832423430
Mukasurat : 331

Sinopsis
To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan...
Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.

Iman Publication´╗┐

Write a review

Arkitek Jalanan

Arkitek Jalanan

Penulis : Teme Abdullah