Reduced price! Gila-Gila Suami Ilham Persona Expand

Gila-Gila Suami

Ilham Persona Ilham Persona

Ilham Persona

New

Penulis : Yasmin Syamimi

More details

RM27.00

RM30.00

-10%

Tajuk : Gila-Gila Suami
Penulis : Yasmin Syamimi
Harga : RM30.00
ISBN : 9789671334997

Sinopsis
Kalau hidup tanpa cabaran, lebih baik jangan hidup. Tapi kalau hidup penuh cabaran, lebih baik juga tidak perlu hidup. Begitulah dilalui Halim, hidupnya bermula normal, tetapi akhirnya berubah menjadi taman. Ini gara-gara Syahira yang sering mendampratnya tanpa sebab.

"Aku tidak tahu bersastra. Bahasa paling mudah untuk aku berbicara kepadamu, menyumpah seranahmu berbakul-bakul. Itu sahaja!" SYAHIRA

Walaupun Syahira bersifat rampus terhadap Halim, ianya tidak membuat lelaki itu berasa cemuih. Malah, Halim merasakan sikap Syahira itu bagai satu pesta jiwa.

Segala kepayahan dan keperitan Halim yang diperdom Syahira setiap hari, terubat tatkala wujud Azura. Gadis molek bertubuh mungil itu bagai bidadari yang merawat segala luka di hati Halim.

Keakraban Azura dan Halim membuat Syahira menjadi seru. Entah mengapa hal itu timbul, benar-benar membuat Syahira risau.

Namun adakah Halim akan menyambut hati Azura biarpun gadis itu terlalu berharap? Atau mengampuni dosa Syahira yang kini telah berjiwa lembut bagai agar-agar?

Kedua-dua pilihan itu ditangan Halim untuk meletaknya secara waras.

Ilham Persona´╗┐

Write a review

Tundukkan Playboy Itu

Penulis : Anjell