PEMBERIAN BAUCER TAMBAHAN 15% 

SILA KLIK DI SINI

Reduced price! New Cinta Berbunga Dusta Expand

Cinta Berbunga Dusta

Idea Kreatif Idea Kreatif

Idea Kreatif

New

Penulis : Ella Affandy

More details

RM24.70

RM26.00

-5%

Tajuk : Cinta Berbunga Dusta
Penulis : Ella Affandy
Harga : RM26.00
ISBN : 9789672137801

Sinopsis
"Macam kita tak pernah serapat ni. Macam lah I tak pernah sentuh you macam ni? Ohh, sebab dah ada tangan halal yang manjakan you kan?” Kata-kata Nina itu seperti menyindir. Ketawa halus terletus di bibirnya.

”Don’t talk nonsense, Nina.” Daniel mengancing giginya,

menampakkan tulang rahangnya terketap menahan geram.

"Halalkan I, halalkan tangan I supaya I boleh belai macam mana dia belai you. I boleh buat you lupakan dia.” Nina merapat kembali. Sudah tidak hiraukan ada mata yang memerhati. Ada bicara halus yang mula berbisik di sekitar majlis itu.

”You’re totally insane, Nina.”

”I will do anything, Dan. Asalkan apa yang I nak, I dapat genggam. You kenal I macam mana Dan.” Nina usap lembut dada Daniel. Bibir masih tersungging senyum sinisnya.

"Apa yang you nak? It should be over bila I dah nikah dengan Qismina. I dah pilih dia.”

"You ada banyak pilihan lain. I bukan bercakap mengenai gadis yang you boleh pilih untuk you jadikan isteri tapi, I bercakap about our plan.”

"No such thing as our plan.” Daniel menyeringa. Dada bagai mahu meletup setiap kali hal itu dibangkitkan Nina. Buatkannya diburu rasa bersalah.

”Don’t be silly Dan. Dah kena belai dengan Qismina terus you jadi bodoh.”

Write a review

Tersusun Indah Takdir Kita

Penulis : Sara Irdina