Reduced price! Travelog Misteri : Israel Kuasai Dunia Expand

Travelog Misteri : Israel Kuasai Dunia

HR Publishing HR Publishing

HR Publishing

New

Penulis : Mohd Nadzri Kamsin

More details

This product is no longer in stock

RM34.11

RM37.90

-10%

Tajuk : Travelog Misteri : Israel Kuasai Dunia
Penulis : Mohd Nadzri Kamsin
Harga : RM37.90
ISBN :  9789675391071

Sinopsis
Perkara paling ketara tentang konspirasi Dajjal adalah usaha gerakannya mencipta pelbagai teknologi yang dapat membawa masuk makhluk dari alam ghaib ke alam nyata. Buktinya dapat dilihat melalui kerosakan dan kecelaruan yang sedang berlaku di mana-mana hari ini.

Puak dajjal mendapat bantuan daripada syaitan-syaitan untuk memperkukuh kedudukanyanya dalam misi menjahanamkan umat manusia. Begitu juga dengan syaitan yang akan bertungkus lumus membantu dajjal, dan inilah masa terbaik mereka untuk menyesatkan lebih banyak keturunan Adam.

Dengan gerakannya yang tersendiri, dajjal berupaya menyeludup masuk ke dalam setiap rangga kehidupan manusia melalui globalisasi, demokrasi, toleransi, dan sebagainya. Ini termasuklah dengan menghancurkan kestabilan ekonomi, merosakkan institusi kekeluargaan sehinggalah kepada sistem kerajaan, selain mencipta pertelagahan atau perpecahan dalam kalangan manusia, terutama islam. Walaupun dilihat agak mustahil, namun mereka hampir menyempurnakan gerak kerja itu dengan yakin dan lancar.

Buku ini dilihat sangat penting dalam mendedahkan bahawa fahaman dajjal melalui gerakannya. Bukan setakat membongkar, tapi sudah tiba masanya umat akhir zaman in disedarkan dengan dajjal yang kini berperanan sebagai ‘tuhan'. Dan kita sebagai umat akhir zaman wajib mengetahui hal ini! Selamat membaca!

HR Publishing

Write a review

Travelog Misteri : Israel Kuasai Dunia

Travelog Misteri : Israel Kuasai Dunia

Penulis : Mohd Nadzri Kamsin