Reduced price! Inara Mulya 2 Expand

Inara Mulya 2

Honeymontale Publication

CN

New

Penulis : Hananee Amir

More details

RM33.25

RM35.00

-5%

Tajuk : Inara Mulya 2
Penulis : Hananee Amir
Harga : RM35
ISBN : 9789671634035

Sinopsis
Najiha-Dr. Adam

Selepas pulih dari kanser, Najiha menjalani kehidupan normalnya semula bersama teman baiknya Mulya dan Yasmin. Dia bertemu Dr. Adam, doktor tampan kesayangan ramai tapi mempunyai sikap lepas laku yang menjengkelkan. Mampukah dia berubah demi Najiha? Dalam masa yang sama, Najiha tidak mengetahui yang Adam itu adalah sepupu Kashfi dan Adam sendiri tidak tahu yang Najiha adalah bekas pesakit kanser yang juga teman baik Dr. Mulya. Adam mulai dingin setelah mengetahui status kesihatan Najiha. Yasmin yang selalu bersifat pahlawan, datang menyerang Adam kerana menyangka dia meninggalkan Najiha kerana tidak mahu menerima statusnya sebagai bekas pesakit kanser. Apa yang berlaku sebenarnya? Kenapa Adam meninggalkan Najiha sedangkan dia sangat sayangkan Najiha?


Wahyu-Yasmin

Hubungan mereka mulai goyang selepas kehadiran teman lama Kashfi, Elman. Dan dalam masa yang sama, budak jambu ‘Azrai-Trivia’ turut menambah masalah. Wahyu yang terkenal dengan sikapnya yang tenang dan tidak suka memaksa akhirnya bersetuju dengan permintaan Yasmin untuk memutuskan hubungan mereka. Siapa Elman? Kenapa Azrai Trivia terbabit sedangkan Yasmin cuma menganggapnya sebagai adik? Kenapa Wahyu begitu mudah bersetuju dengan permintaan Yasmin? Apa yang sedang Wahyu rancangkan?


Mulya-Dr. Kashfi

Mulya mulai rimas dengan Dr. Kashfi yang asyik meminta mereka mempercepatkan perkahwinan mereka sedangkan awalnya mereka bercadang untuk bertunang selama dua tahun. Naik turun hubungan Najiha dan Adam turut menjejaskan hubungan mereka kerana mereka berpihak pada orang yang berbeza. Mampukah mereka melalui semuanya?

Honeymontale Publication

Write a review

Inara Mulya

Penulis : Hananee Amir