Klik Untuk Pembelian Di Shopee

Reduced price! Nada Dering Cinta Expand

Nada Dering Cinta

GedeBook GedeBook

Gedebook

New

Penulis : Demee Danee

More details

Warning: Last items in stock!

RM10.00

RM18.50

-RM8.50

Tajuk : Nada Dering Cinta
Penulis : Demee Danee
Harga : RM18.50
ISBN : 978-967-0185-60-6

Sinopsis
​​Sudah bosan hidup di kampung, Farhana nekad berhijrah ke bandar mengikut ajakan Waheda, teman rapatnya yang sentiasa nampak bergaya. Farhana mahu mengubah hidupnya. Dia mahu berjaya dan bergaya seperti Waheda – walau tidak jalan berlenggok, tetapi semua orang pandang!

Waheda pula sudah tidak boleh lari. Dia bukannya bersungguh mengajak Farhana, tetapi cuma ajak-ajak ayam. Habislah reputasinya nanti kalau Farhana tahu semua barang yang melekat di tubuhnya itu diperoleh dengan berhutang di sana sini.

Tiba di bandar, Farhana umpama rusa masuk kampung. Semuanya nampak indah di mata. Kenaifan Farhana menjadi modal kepada Idzuan bagi memperdayakan gadis mulus itu dengan menawarkan telefon idaman Farhana – telefon terbaru dengan spesifikasi yang tinggi!

Seorang lagi jejaka, iaitu Zulkarnain yang menjadi pemerhati setia begitu marah dengan sikap Farhana yang terlalu mempercayai Idzuan sehingga sanggup meminjamkan wang kepada lelaki itu. Teguran Waheda dan Zulkarnain mengundang rasa tidak senang sehingga mencetuskan pergaduhan antara mereka bertiga!

Write a review

Sisa Cinta Kita

Penulis : Rabihah Nur Ridhuan