Reduced price! Kalutnya Cinta Expand

Kalutnya Cinta

Fajar Pakeer Fajar Pakeer

Fajar Pakeer

New

Penulis : Zaza Qry

More details

RM23.75

RM25.00

-5%

Tajuk : Kalutnya Cinta
Penulis : Zaza Qry
Harga : RM25.00
ISBN : 978-967-365-231-0

Sinopsis
Nadya Bahtarina gadis yang agak baran tetapi dapat bertolak ansur jika kena dengan gayanya. Dia punya keluarga yang bahagia dan empunya sebuah butik. Dek pernah kecewa dengan cinta ketika di universiti dia mengharamkan terus dirinya daripada rapat dengan mana-mana lelaki.

“Hei! You jangan masuk! You kotor!”

Perkenalan pertama Ezas Faris dan Nadya Bahtarina penuh dengan kata marah. Mereka berdua bagai anjing dan kucing. Sentiasa mahu bercakaran tidak kira di mana mereka bertemu. Saling memberi gelaran untuk diri masing-masing. Mamat penagih dan Perempuan bodoh sombong.

Namun, kerana mahu elak daripada kena kahwin paksa, Nadya bertindak nekad mengangkat Ezas sebagai kekasihnya, dengan bantuan Ezanisa, adik Ezas. Tapi, pelan A mereka terus menjadi. Ezas sungguh-sungguh jadi kekasih Nadya, kemudian tunang dan akhirnya suami.

“Kak Nadya nak tak jadi kakak ipar Nisa?”

“Hisy, selisih. Mulut macam abang Nisa tu, lebih baik Kak Nadya tak kahwin hingga ke tua. Tak sanggup kalau hari-hari dengar mulut dia membebel kat Kak Nadya.” Nadya geli-geleman tatkala terfikirkan bagaimana kalau jodohnya dengan Ezas.

Walaupun Ezas tak suka Nadya, entah mengapa dia ikutkan saja jodoh yang diaturkan itu. Malah, Nadya pun sama. Agaknya dalam asyik bergaduh mereka tertangkap cinta. Tapi... takkanlah. Sebab dah jadi suami isteri pun mereka masih usik-mengusik. Hubungan yang begitu kalut sekali.

Namun, dapatkah perkahwinan tanpa landasan cinta bertahan hingga ke penghujungnya?


Write a review

Miss Perfect Kahwin Mr. Maid

Penulis : Zany Ezatie