Reduced price! Projek Seram : Pokok Expand

Projek Seram Pokok

Buku Prima Buku Prima

Buku Prima

New

Penulis : Ebriza Aminnudin, Aziah Zainal, Syasya Bellyna

More details

This product is no longer in stock

RM23.40

RM26.00

-10%

Tajuk : Projek Seram : Pokok
Penulis : Ebriza Aminnudin, Aziah Zainal, Syasya Bellyna
Harga : RM26.00
ISBN : 978-967-446-328-1
Mukasurat : 416

Sinopsis
MEGALOMANIA โ€“ EBRIZA AMINNUDIN
Azad telah membawa keluarganya berpindah ke rumah baru yang dibeli dengan harga agak murah akibat tidak tahan mendengar leteren ibu mertuanya dari hari ke hari. Hidup yang aman mula bertukar menjadi tidak keruan apabila mereka sekeluarga mengalami sesuatu yang di luar jangkaan. Apa yang dilihat tidak seperti apa yang berlaku membuatkan mereka mengambil tindakan di luar kawalan. Adakah masalah itu dapat diatasi? Apakah puncanya ia berlaku?

Tiada iman, maka jiwamu milikku. / MEGALOMANIA


MAKKAR โ€“ AZIAH ZAINAL
Azuna , Fieza dan Nadia tiga sahabat yang sentiasa mahukan kebebasan didalam hidup mereka. Lagenda yang dibaca oleh Azuna mengenai pokok hajat di Internet telah menarik perhatiannya untuk pergi bercuti di Pulau Penantian. Program mencari harta karun adalah satu taktik untuk menarik minat pengunjung untuk berkunjung ke pulau yang indah itu. Namun, setelah mereka sampai ke sana sesuatu telah berlaku. Tanpa mereka sedar ada makhluk yang sentiasa merayap di pulau itu sambil memburu mangsanya. Jika tersalah langkah maut padahnya. Berjayakah mereka keluar daripada pulau itu dengan selamat ataupun hanya maut sahaja jalan keluarnya?

Jika percaya kata-katanya, maut padahnya./ MAKKAR


FABEL โ€“ SYASYA BELLYNA
Waktu yang berlalu tidak mengubah apa-apa. Peristiwa yang bermula pada tahun 1950 telah berulang sehingga menginjak ke tahun 2017. Persengketaan antara dua pihak iaitu di antara pengiring bala dan pendukung kebaikan telah mengakibatkan banyak nyawa menjadi korban. Fabel, si penguasa rimba yang mencetuskan angkara dan menyesatkan ramai manusia. Apakah kesudahan peristiwa itu? Adakah Fabel terus menguasai alam rimba?

Pabila pembisik kejahatan menyeru namamu, kau jadi tunggangannya. / FABEL

Write a review

Ini Buku Seram!

Penulis : Resmanshah