"saya nak beli novel & saya nak diskaun 10%"

Saya kena isi maklumat DI SINI

Fleur Expand

Fleur

Brothers Publication Brothers Publication

Brothers Publication

New

Penulis : Nur Haura

More details

RM30.00

Tajuk : Fleur
Penulis : Nur Haura
Harga : RM30.00
ISBN : 97896715577

Sinopsis
‘Be like a rose, protect itself with its thorn. Be like a plumeria, give happiness when smell it scent. Be like a calla lily, have magnificence and beauty of heart. Because you’re strong more than you think.’
Kebencian pada papa sendiri membuatkan Erlyn Qairina membawa diri ke Perancis. Sembilan tahun berkelana di negara orang, dia kembali ke tanah air demi menunaikan amanah seorang rakan baik. Kepulangannya bersama Farish yang di sangka anaknya. Dia diberi dua pilihan antara harta dan Farish.
“Kalau arwah mama saya sanggup tinggalkan kemewahannya demi cinta dia, saya pula sanggup kehilangan hak saya demi anak saya.” – Erlyn Qairina
Kehadiran Tengku Izz Ilham tidak disenangi oleh Erlyn Qairina yang bagaikan tahu kesakitan yang dia rasainya. Bagi Tengku Izz Ilham, Erlyn Qairina mengingatkannya tentang rakan sepermainan iaitu Izzy yang dicari setelah sekian lama. Dia cuba mendekati gadis itu tetapi selangkah dia menghampiri, seribu langkah gadis itu menjauhi. Ibarat dia telah melakukan kesalahan besar.
“Apa saya dah buat sampai awak bencikan saya?” – Tengku Izz Ilham
“It’s seems like you don’t remember anything, don’t you? It’s okay. Just cut the crap.” – Erlyn Qairina
Kerjaya Erlyn Qairina sebagai seorang pereka fesyen EQ the Fleur musnah dalam sekelip mata. Lebih mengejutkan lagi dia mendapat tahu rahsia yang telah disimpan kemas oleh papanya sendiri. Hatinya semakin terluka, parah dan tidak mampu diubati membuatkan Erlyn Qairina membawa diri ke Pulau Langkawi. Pertemuan Erlyn Qairina dan Tengku Izz Ilham di Pulau Langkawi membawa satu permulaan yang baru di dalam hubungan mereka.
Di saat Erlyn Qairina mula mengenal erti bahagia, Tengku Izz Ilham terasa jauh digapai. Perasaannya disimpan kemas di sudut hati demi orang tersayang. Izzy yang dicari selama ini telah ditemui tetapi kenapa hati Tengku Izz Ilham terasa sunyi. Mampukah mereka bersatu atas nama cinta yang tidak pernah terungkap?

Brothers Publication

Write a review

Fleur

Fleur

Penulis : Nur Haura