Klik Untuk Pembelian Di Shopee

Reduced price! 5 Kisah Mistik Dan Misteri Expand

5 Kisah Mistik Dan Misteri

Blink Book Blink Book

Blink Book

New

Penulis : Olvidado Shakur

More details

This product is no longer in stock

RM9.00

RM10.00

-10%

Tajuk : 5 Kisah Mistik Dan Misteri
Penulis : Olvidado Shakur
Harga : RM10.00
ISBN : 978-967-0411-88-0
Mukasurat : 140
Berat :

Sinopsis
Bila  bercakap  tentang  kisah  misteri  dan  mistik,  apa  yang  terlintas  dalam  fikiran  kau? Tolong  jangan  cakap  karipap  dan  maggi  cap  itik.  Kalau  kau  google  dua  perkataan  tadi,  mesti ada banyak artikel yang keluar. Ada resepi, ada yang pelik dan ada juga yang buang masa saja membacanya.

Tapi 5  kisah  misteri  dan  mistik  dalam  buku  ini  bakal  memberikan  kau  pengalaman yang baru. Kira macam kau naik roller coaster sambil makan karipap dan hirup maggi panas-panas.  Pelik  dan  mengelirukan?  Begitulah  dengan  kisah-kisah  yang  ada  dalam buku ini.
Bila  bercakap  tentang  kisah  misteri  dan  mistik,  apa  yang  terlintas  dalam  fikiran  kau? Tolong  jangan  cakap  karipap  dan  maggi  cap  itik.  Kalau  kau  google  dua  perkataan  tadi,  mesti ada banyak artikel yang keluar. Ada resepi, ada yang pelik dan ada juga yang buang masa saja membacanya.                 Tapi 5  kisah  misteri  dan  mistik  dalam  buku  ini  bakal  memberikan  kau  pengalaman yang baru. Kira macam kau naik roller coaster sambil makan karipap dan hirup maggi panas-panas.  Pelik  dan  mengelirukan?  Begitulah  dengan  kisah-kisah  yang  ada  dalam buku ini.                 Tangkal boleh halang aktiviti pembulian budak-budak sekolah? Susuk boleh beri populariti? Huh... memang kepercayaan mistik zaman moden!  Kau  beli  dan  baca  buku  ni  kalau  kau  nak tahu  jawapannya.  Semua cerita  di  dalam  buku  ini  telah  ditapis  dan  bebas  dari  babak-babak  lucah  atau  sewaktu dengannya.                Malah  di  dalam  buku  ini  terdapat  pengajaran  yang  diharap  kau  boleh  terima  dengan baik dan positif. Kalau kau nak rasa ada makhluk mistik yang memerhati waktu baca cerita, beli buku ini!

Isi Kandungan
Tangkal boleh halang aktiviti pembulian budak-budak sekolah? Susuk boleh beri populariti? Huh... memang kepercayaan mistik zaman moden!  Kau  beli  dan  baca  buku  ni  kalau  kau  nak tahu  jawapannya.  Semua cerita  di  dalam  buku  ini  telah  ditapis  dan  bebas  dari  babak-babak  lucah  atau  sewaktu dengannya.

Malah  di  dalam  buku  ini  terdapat  pengajaran  yang  diharap  kau  boleh  terima  dengan baik dan positif. Kalau kau nak rasa ada makhluk mistik yang memerhati waktu baca cerita, beli buku ini!

Blink Book´╗┐

Write a review

Projek Seram : Airport

Helmi Effendy, Noorfadzillah, Aida Adia, Aziah Zainal