Reduced price! Dendam Cinta Semalam Expand

Dendam Cinta Semalam

Anaasa Publication Anaasa Publication

Anaasa Publication

New

Penulis : Nuril Bahanudin

More details

RM23.75

RM25.00

-5%

Tajuk : Dendam Cinta Semalam
Penulis : Nuril Bahanudin
Harga : RM25.00
ISBN :

Sinopsis
Hari-hari bercekau macam harimau dan singa. Kalau di pejabat ini pendapat masing-masing jarang senada seia sekata tapi, tup-tup mereka mengumumkan hendak bertunang. Itulah kemuncak hubungan Lya Hanna dan Amal.
"Hanna! Where is my Hanna? Hannaku?" Mulut Amal riuh memanggil Lya Hanna.
"I'm here!" Tak nampak wajah, hanya suara dan tangan terangkat tinggi melambai. Badan dan wajah terlindung di sebalik PC yang bersaiz 16 inci.
"Oh, there you are." Amal melangkah girang mendekat.
Lya Hanna acuh tak acuh. Amal lain macam betul perangainya lepas lamaran diberikan kata ya. Manis benar layanan sampai rasa dia boleh kena diabetes.
Ujian itu sentiasa ada untuk menguji kesetiaan sebuah cinta. Janji yang ditabur hanya sekadar tinggal janji. Dia difitnah, dan dinafikan hak sebagai isteri. Masa lalu yang cuba dilupakan, diungkit semula bila kala cinta yang sentiasa meniti di bibir sirna terhakis dek terbuai dengan hasutan fitnah pihak ketiga.
Mampukah Lya Hanna mengutip kembali maruah dan nilai harga dirinya yang diinjak gara-gara masa lalu yang tidak seputih masa lalu orang lain? Akan kembali suburkah cinta dia dan Amal atau terus berkubur tanpa nisan?

Anaasa Publication´╗┐

Write a review

Aslan

Penulis : Shazie Kamaruzaman