Reduced price! Dear Sir Megat Expand

Dear Sir Megat

Anaasa Publication Anaasa Publication

Anaasa Publication

New

Penulis : Dilla Ahmad

More details

This product is no longer in stock

RM22.50

RM25.00

-10%

Tajuk : Dear Sir Megat
Penulis : Dilla Ahmad
Harga : RM25.00
ISBN : 9789670870779

Sinopsis
Ditunagkan dengan seseorang yang tidak dikenali memang menakutkan. Lebih-lebih lagi cik tunang yang berlagak psiko. Megat Badrul Hisham tidak menyangka yang abahnya sudah memilih pasangan hidup untuknya tanpa berbincang dengannya terlebih dahulu.

"Dian akan bunuh dia kalau abang masih buat hubungan dengan teman wanita abang tu. Bunuh dan cincang di lumat-lumat. Lepas tu tanam dia dekat belakang rumah abang. Lepas tu giliran abang pulak Dian kerat lapan belas macam Dian potong ayam dekat pasar tu..." DIAN ANNARA

Makinlah Badrul syak yang bukan-bukan tentang Dian Annara itu. Semakin difikirkan, semakin serabut otaknya melayan 'minah senget' itu dan juga Casey yang sudah mendesaknya untuk berkahwin.

"Abang tak kesah ke berbohong dengan pak cik dan mak cik hanya sebab tak mahukan Dian?" - DIAN

"Awak mana tahu apa yang saya rasa? Awak memanglah suka kalau jadi menantu abah saya. Tapi saya tak akan terima awak bulat-bulat tau!" - BADRUL

Atas kejadian sesuatu pada diri Dian, akhirnya Badrul harus menerima Dian untuk menyelamatkan maruah gadis tu. "Awak kene ingat kita berkahwin sebab Nek Ros ya. Dian."

"Kalau macam tu, baik abang kahwin dengan nenek Dian aje!" Tak habis-habis asyik bertekak bila pula nak bercinta

Anaasa Publication´╗┐

Write a review

Keranamu Laila Azwa

Penulis : Dilla Ahmad