Suri Hati Sementara Expand

Suri Hati Sementara

Alaf 21 Alaf 21

Alaf 21

New

Penulis : Azz Rahman

More details

This product is no longer in stock

RM28.00

Tajuk : Suri Hati Sementara
Penulis : Azz Rahman
Harga : RM28.00
ISBN : 978-967-86-0916-6

Sinopsis
Izinkan aku ikut sama mengembara ke dalam hatimu…

Malas dia fikir soal jodoh, baik dia mengembara. Itulah yang selalu dikatakan oleh Azu. Sejak dahulu lagi, memang itulah aktivitinya bersama teman baiknya, Mila. Menggalas backpack ke mana-mana, mengembara berdua melihat dunia.

Tetapi perancangan manusia tiada yang sempurna. Mila sudah pun berumah tangga. Azu sudah tiada teman untuk menemaninya mengembara. Jadi dia hanya terperuk di rumah dan bekerja sebagai freelance graphic designer bertemankan imaginasinya dan seekor kucing tua.
?
Hidup Azu mungkin tidak sempurna. Tetapi persahabatannya dengan Mila dan suami sahabatnya yang bernama Ariel sentiasa berjaya membuatkannya gembira.
?
Namun takdir TUHAN siapa yang tahu. Azu terperangkap dalam cita-cita dan cintanya. Mila terperangkap dalam tubuhnya yang tidak bermaya. Ariel pula terperangkap dalam pilihan yang mustahil untuknya.

Persahabatan boleh sahaja bertukar cinta. Dan hati boleh sahaja kembali membenci. Permintaan Mila yang luar biasa langsung tidak pernah dia jangka. Naik gila Azu dibuatnya!

“Suami kau bukan aje tak pandai memujuk, malah tak wujud!” - Mila

"Lebih baik kena marah kerana bercakap benar daripada menipu dan menanggung rasa bersalah seumur hidup." - Azu

Write a review

Qalif Watak Cinta Terindah

Penulis : Dila Dyna