"saya nak beli novel & saya nak diskaun 10%"

Saya kena isi maklumat DI SINI

Rajuk Rindu Expand

Rajuk Rindu

Alaf 21 Alaf 21

Alaf 21

New

Penulis : Aisya Sofea

More details

Warning: Last items in stock!

RM30.00

Tajuk : Rajuk Rindu
Penulis : Aisya Sofea
Harga : RM30.00
ISBN : 978-967-86-0866-4

Sinopsis

SHEIKH Amiruddin, lelaki kacak dan berkarisma. Sekali pandang mampu menawan mana-mana hati wanita. Namun tidak pada Su. Padanya, lelaki itu sombong, angkuh dan ego. Setelah mengetahui mereka adalah adik-beradik sepupu, segalanya berubah.

Sheikh Amiruddin mula menyenangkan hati Su. Malah kehadiran dua orang anak saudaranya mendekatkan lagi hubungan Su dengan lelaki itu. Namun kemunculan angah adik lelaki Sheikh Amiruddin seolah-olah mencabar keeogannya. Kehadiran Sherina yang kononnya ingin menawan hati anak-anak yang ditinggalkan pada Sheikh Amiruddin turut mengganggu-gugat hubungan mereka.

Hubungan Sheikh Amiruddin dan Su semakin tegang. Su pula mempersoalkan tentang kejujuran Sherina. Ternyata Sheikh Amiruddin lebih percayakan bekas kekasihnya hingga menuduh Su cemburu dan mengadakan cerita.

Bagaimana akhirnya hubungan Su dan Sheikh Amiruddin? Sampai bilakah cemburu Sheikh Amiruddin akan hubungan adiknya dengan Su? Dan bagaimana pula hubungan Sherina dengan anak-anak yang dibesarkan Sheikh Amiruddin? Apakah wanita itu seorang mummy yang boleh dipercayai?

Write a review

Rajuk Rindu

Rajuk Rindu

Penulis : Aisya Sofea