Reduced price! Sayang Awak, Tuan Inspektor Expand

Sayang Awak, Tuan Inspektor

Alaf 21 Alaf 21

Alaf 21

New

Penulis : Julia Basri

More details

RM23.40

RM26.00

-10%

Tajuk : Sayang Awak, Tuan Inspektor
Penulis : Julia Basri
Harga : RM26.00
ISBN : 978-967-86-0677-6
Mukasurat : 544
Berat : 500g

Sinopsis
Tall, Dark, Handsome. Gadis mana yang tak cair tatkala melihat kelibat Inspektor Idaman Malaya a.k.a Tuan Inspektor Arish Aqlan bin Afzan? Namun, sikap cerewet tak bertempatnya menguji kesabaran. Hanya seorang sahaja yang mampu bertahan dengan perangai cengcongnya iaitu Melina binti Kamil @ Mel, pembantu peribadinya yang paling setia.

Sikap Arish membuatkan walid dan maminya pening kepala. Maka, kata putus terus diberi. Cari bakal isteri secepat mungkin atau mereka sendiri yang akan memilih bakal teman hidup Arish. Lantas, Arish terus melamar Mel menjadi isterinya.

Namun belum sempat bingkisan kasih mereka bertaut, kisah silam yang selama ini kukuh tersemadi terbongkar. Tambah mengeruhkan keadaan, muncul pula Qisya yang mengaku dirinya pewaris keturunan Miriam Magellan yang mahu menagih semula janji-janji lampau Panglima Awang, moyang Arish.

Tergugatkah hubungan di antara Arish dan Mel dengan kemunculan Qisya? Adakah ikatan perkahwinan mereka akan terus kukuh terpatri ataupun terlerai di persimpangan jalan?


Write a review

Kombo Januari 2017

Penulis : Hanny Esandra, Zara Ryana, Aunie Ayunie