PRE-ORDER. DISKAUN 15%

Jangkaan masuk stok pada 23 Jun 2019. Sila rancang tempahan.

Reduced price! Yang Indah Hanya Mimpi Expand

Yang Indah Hanya Mimpi

Alaf 21 Alaf 21

Alaf 21

New

Penulis : Sharifah Abu Salem

More details

Warning: Last items in stock!

RM10.00

RM30.00

-RM20.00

Tajuk : Yang Indah Hanya Mimpi
Penulis : Sharifah Abu Salem
Harga : RM30.00
ISBN : 978-983-124-809-6
Mukasurat : 912

Sinopsis
Razif dan Norjinah - waktu mencemburui kebahagiaan mereka. Konflik rumah tangga yang membadai tidak pernah surut. Razif kecewa, Norjinah ada lelaki lain. Adakah kerana dia sudah tua, maka Norjinah beralih kasih pada yang muda? Kalau begitu… dia pun mampu pasang dua! Retak seribu hati Norjinah dituduh curang oleh si suami. Kasihnya pada lelaki kedua hanya sekadar lakonan, sedangkan di hatinya cuma ada satu nama. Razif! Tapi mengapa Razif sanggup menduakannya?

“Siapa yang cintakan Ji tak penting, bang. Siapa yang Ji cinta, itu yang penting.”

Norseha dan Badrul – hidup mereka terus berantakan. Norseha benci dengan kelahiran Lukman. Jangankan mahu pegang, pandang pun tak sudi. Hiba hati Badrul melihat Lukman seperti yatim piatu disisih ibu sendiri. Pada Norseha, Lukman anak yang tidak dikehendaki. Berkali-kali dia minta diceraikan. Tapi, Badrul bukan dayus. Kesabarannya semata-mata kerana Lukman.

“Aku sudah menghampakan dia hanya kerana mahu berkorban untuk Norseha. Sayangnya pengorbanan itu tidak mendapat penghargaan sewajarnya. Apakah aku akan lebih dihargai apabila memilih Sharifah Yasmin?”

Write a review

Setitis Kasih Darmia

Penulis : Naniey Tj